Cumartesi , 27 Nisan 2024

Hamdi Alkan’dan haber





Hamdi Alkan, bir süredir yoğun bakımda tedavi gören annesi Hilva Alkan’ın hayatını kaybettiğini açıkladı. Alkan, üzüntüsünü, “Canım annem dün akşam vefat etti. Öylesine zor bir zaman ki… Anneciğim günlerdir akan gözyaşlarıma şimdi senin yokluğunun acısı eklendi” sözleriyle dile getirdi





Hamdi Alkan, annesi Hilva Alkan’ın acısıyla sarsıldı. Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Hilva Alkan’ın vefat ettiği öğrenildi. Acı haberi Hamdi Alkan, yayınladığı duygusal bir mesajla duyurdu.





“BENİ AFFET”
Annesiyle birlikte çekilen eski bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Alkan, gönderisinde şu satırlara yer verdi:
Anneme veda… Canım annem dün akşam vefat etti. Öylesine zor bir zaman ki… Anneciğim günlerdir akan gözyaşlarıma şimdi senin yokluğunun acısı eklendi. Aylardır yaşama tutundun. Memleketin Antakya depremde yıkıldı, yok oldu.





Akranların, arkadaşların, tanıdıklar göçen binaların altında kaldı. Çıkabilenler şehirden göçtü. Çıkamayanlar, çıkarılamayanlar bu dünyadan göçtü. Sami amca öldü, Şaul amca öldü, Doktor Bessam öldü… Zahter kokulu Antakya öldü. Bunları fark etmeyeceğin bir hastalıkla yoğun bakımda uyuduğun için buruk bir mutluluk duydum, beni affet.




Sonraki Haber

Bazı yerler çökmüş ve batıyor

Bazı yerler çökmüş ve batıyor Naci Görür İskenderun’u uyardı: Bazı yerler çökmüş ve batıyor! Bazı …