Cuma , 26 Nisan 2024

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ





Gazeteci Selahattin Duman, 71 yaşında tedavi gördüğü İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sabaha karşı hayatını kaybetti. Geçtiğimiz yıl İzmir’de bir trafik kazası geçiren Duman uzun süre yoğun bakımda kalmıştı.





Selahattin Duman, 18 Temmuz 2020 tarihinde İzmir’in Torbalı ilçesinde, otomobilinin bir kamyon ile çarpışması sonucu yaralandı. Torbalı Devlet Hastanesine kaldırılan Duman, tedaviye alındı. Dumanın kolunun kırıldığı ve aort damarında büyüme meydana geldiği tespit edilince İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Burada kazaya bağlı ortaya çıkan çeşitli kalp rahatsızlıkları nedeniyle uzun süredir kardiyoloji servisinde tedavi gören ve birkaç kez ameliyat olan Duman, hastanenin yoğun bakım servisinde bugün saat 03.15te hayatını kaybetti.Kazaya bağlı olarak kalp yetmezliği tanısı konulan Dumanın ölüm nedeniyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.





Selahattin Duman Ankara’nın ilçesi Haymana’nın kırsal Yenice Mahallesi’nde 1950 yılında doğdu. Kolejde yatılı okudu. 1983 yılında İstanbul’a taşındı. Uzun yıllar Sabah ve Vatan gazetelerinde yöneticilik, köşe yazarlığı yaptı. 5 Mart 2013 tarihinde Vatan Gazetesi’nden ayrıldı.1 çocuk babası Selahattin Duman, Kendimi Tebrik Ederim, Suçumuz Mükemmel Olmak, Bankamatik Kursu Açan Yok Mu kitaplarını yazdı, Komser Şekspir, Romantik ve Bir Erkeğin Anatomisi filmlerinde rol aldı. Son olarak Oksijen Gazetesi’nde yazmaya başlamıştı.

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …