Cuma , 26 Nisan 2024

HEPİMİZİ AGLATTIN BÜŞRA





Olay yerine Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Ci-na-yet Bürosu dedektifleri çağrıldı. ANNESİNE TAKINTILI OLAN ŞAHIS TARAFINDAN Ö-LDÜ-RÜLDÜ Polis ekipleri, genç kı-zın annesi Aylin Çelik’e platonik olarak aşık olan Taner Yaylacı’yı gözaltına aldı. Taner Yaylacı’nın eve geldiği, genç kız ile tartışma yaşadığı, ardından genç kızı i-şke-nce ederek ö-ldürd-üğü belirlendi.





Zanlının delilleri karartmak amacıyla odada yangın çıkardığı da öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. “ŞİMDİ İSE YARIM KALDIK” Öte yandan, genç kı-zın erkek arkadaşı Emirhan Aktağ, Büşra Kabataş ile yaşadıkları anıları video haline getirdi. Aktağ, sosyal medya hesabında paylaştığı video içerisinde bulunan her fotoğrafın hikayesini de yazdı. Videonun Büşra Kabataş’ın mezarının yer aldığı fotoğraflarla sona ermesi ve fotoğrafların üzerinde yazan “Şimdi ise yarım kaldık” yazısı yürekleri dağladı.

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …