Cuma , 26 Nisan 2024

İki oğlunu sevgilisine öldürten annenin cezası belli oldu…





Oğulcan’ı öldürmekten vazgeçen İbrahim Terzioğlu’nun, anne Fahriye Güler’in bu duruma kızmasıyla ertesi gün aynı yere götürerek, başından av tüfeğiyle vurduğu ve cesedi açılan kuyuya gömdüğü aktarıldı.





AYNI YERE CESETLERİ GÖMMÜŞLER İddianamede, sanıkların bir yıl sonra, ağabeyinin kaybolmasından İbrahim Terzioğlu’nu sorumlu tutan Özgür Çağkan Barış Karaoğlu’nu da öldürmeye karar verdiği belirtilerek, Fahriye Güler’in oğlu Barış’ın tatlısına uyku i-lacı kattıktan sonra İbrahim Terzioğlu ve oğlu Arman Terzioğlu’nu eve çağırdığı, İbrahim Terzioğlu’nun da ilacın etkisiyle uyuyan Karaoğlu’nun başına demirle vurarak öldürdüğü anlatıldı. İddianamede, Barış’a ait cesedin de ağabeyinin olduğu yere gömüldüğü belirtildi.





ANNE CİNAYETLERİ İTİRAF ETTİ İddianamede ifadesine yer verilen Fahriye Güler, boşandığı eşinden olan iki oğlunun çalışmadığını, madde bağımlısı olduklarını, kendisine sürekli eziyet ettikleri için öldürdüklerini söyledi. İddianamede, anne, sevgilisi ve onun oğlunun, birlikte ve planlı hareket ederek cinayetleri işlediklerine dikkat çekilerek, her 3 sanığın da ‘tasarlayarak canavarca hisle adam öldürmek’ suçundan 2’şer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılması talep edildi. İddianame, Ankara Batı 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edildi.

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …