Cuma , 26 Nisan 2024

İşte Malatya’da yıkılan binanın çökmeden önceki görüntüsü





Yaralılar hastaneye sevk edildi
Bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları sırasında 11 kişi, enkazdan yaralı kurtarıldı. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere sevk edildi.





Tadilat sırasında kolonu kesildi iddiası
Çevredeki vatandaşların ifadelerine göre, bugün gerçekleşen tadilat sırasında bir kolonunun kesilmesinin ardından binanın çöktüğü iddia edildi. Çöken binanın altında çok sayıda dükkanın da olduğu belirtilirken, söz konusu tadilatın ise binanın altında bulunan tavukçuda gerçekleştirildiği belirtildi.

Öte yandan yıkılan iki katlı binanın çökmeden önceki görüntüleri de ortaya çıktı.





MALATYA’da henüz belirleyemeyen nedenden dolayı bir bina çöktü. Arama-kurtarma çalışması başlatılan enkazdan 13 kişi yaralı kurtarıldı. Malatya Valisi Aydın Baruş, göçük öncesinde binada 20 kişinin olduğunu tahmin ettiklerini söyledi. Binada tadilat olduğu ve kolonlardan birinin kesildiği de iddialar arasında.





MALATYA merkez Yeşilyurt ilçesindeki Sıtmapınarı Mahallesi İnönü Caddesi’nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen nedenle göçük meydana geldi.





Binada başlatılan arama kurtarma çalışmaları sırasında 13 kişi enkazdan yaralı kurtarıldı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere sevk edildi.

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …