Cumartesi , 27 Nisan 2024

İTİRAFINDAKİ DETAYLAR KA/N DO/NDURDU






POLİSİ DE YA/KMAYA ÇALIŞTI
Uludağ, olayın ayrıntılarını şöyle aktardı: “Aylin Sözer’in yakınları ondan haber alamayınca polisi arıyorlar. Ve polis e/kipleri o eve gidiyor. Kapıyı ça/lıyorlar, zorluyorlar. Polisin geldiğini anlayınca za/nlı bu defa dayanıcı bir maddeyle evi ya/kmaya çalışıyor. Hatta polis kapıya barikat kuruyor. Za/nlı kapıyı açan polisi de ya/kmaya çalışıyor. Orada da bir hamlesi var. Ve za/nlı gö/zaltına alındı. Şu anda zanlı İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Ci/nayet Bürosu e/kipleri tarafından sorgulanıyor.
HI/RSIZLIK SÜSÜ VERMEK İÇİN EVİ DE YA/KMIŞ
Niye evi ya/ktıklarını sorduklarında ise; olaya bir hı/rsızlık süsü vermek için bu işlemi yaptığını da söylüyor. Sabah kadar bu sorgu sürecek fi/ziki deliller aranacak. İşin netliği sabaha kadar devam edecek.”




TEK KİŞİLİK HÜ/CREYE KONDU
Maltepe’de meydana gelen ci/nayetle ilgili soruşturma çok yönlü sürüyor. Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturmada Maltepe’de gözaltına alınan Kemal Delbe, Ci/nayet Büro Amirliğinde tek kişilik bir hü/creye konulduğu öğrenildi.




ÖZEL EKİP KURULDU
Ci/nayet Büro Amirliğinde oluşturulan özel bir ekip tarafından yapılansoruşturmada Kemal Delbe’nin cep telefonu ile e-posta hesapları, hatta banka hesaplarının da inceleme altına alındığı öğrenildi.




Öte yandan, çevrede bulunan bütün gü/venlik kamera kayıtları da Ci/nayet Büro Amirliği’nde toplanıyor. Bu görüntüler kullanılarak şü/phelinin eve giriş saati net olarak tespit edilmeye çalışılıyor. Şü/phelinin ilk ya/kalandığı anda polis memurlarına Aylin Sözer’le birlikteliği ile ilgili söylediği bazı iddiaların doğru olup olmadığının da araştırıldığı belirtildi.Yetkililer olayla ilgili delillerin toplanmasının ardından şü/phelinin olayla ilgili ifadesinin alınmaya başlanacağı işlemlerinin tamamlanmasının ardından Anadolu Adliyesi’ne sevk edileceğini söyledi.



Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …