Cumartesi , 27 Nisan 2024

İYİ Parti lideri Akşener’den “Devlete Millet Yakışır” kampanyası! Afişlerde dikkat çeken ‘İmamoğlu’ detayı





Kampanyada, “adalet, ciddiyet, samimiyet, merhamet, cesaret, millet, liyakat ve başbakan” vurgularıyla Akşener’in milletvekilliği, İçişleri Bakanlığı, Meclis Başkanvekilliği ve İYİ Parti Genel Başkanlığına uzanan 28 yıllık aktif siyaset hayatına yer verildiği belirtildi.





“Devlete Adalet Yakışır, Devlete Ciddiyet Yakışır, Devlete Samimiyet Yakışır, Devlete Merhamet Yakışır, Devlete Cesaret Yakışır, Devlete Millet Yakışır, Millete Başbakan Yakışır” sloganlarının bulunduğu kampanyada, Akşener’in başbakanlık hedefinin gerçekleşmesiyle devletin ilgili değerlere yeniden kavuşacağı mesajının verildiği ifade edildi.





Türkiye genelinde billboardlara yansıyacak kampanyanın “Devlete Adalet Yakışır” sloganının iki versiyon üzerinden hazırlandığı duyuruldu.
Birinci versiyonda Akşener’in TBMM’de kadınlarla bir arada olduğu, ikinci versiyonda ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Saraçhane mitingindeki birlikte olduğu fotoğrafların kullanıldığı aktarıldı.





Kampanyanın dijital iletişiminin ise gelecek günlerde Akşener’in sosyal medya hesapları üzerinden video paylaşımlarıyla gerçekleşeceği kaydedildi.
Kampanya afişlerinde Akşener ile İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun birlikte yer aldığı bir fotoğrafa yer verilmesi de dikkatlerden kaçmadı. Afişte, yer alan “Devlete Adalet Yakışır” notu da dikkat çekti.

Sonraki Haber

Çanakkale Boğazı

Çanakkale Boğazı Son Dakika | Çanakkale Boğazı kapatıldı!