Cumartesi , 27 Nisan 2024

Kadir eziildi anlattı





“Hiçbir zaman derdimi saklayan biri değilim. Hiç kimse dört dörtlük bir hayat yaşamıyor. Mevkiiniz ya da maddi durumunuz ne kadar iyi olursa olsun, geçmişte yaşadığınız hiçbir şeyi asla unutmuyorsunuz. Yarışmacılar bazen bir şey anlattığında benim bambaşka anılarım canlanıyor. Şimdi de kendi olaylarımı hatırladım. Annemle babam 2009 yılında ayrıldı. Sofraya normalde 4 tabak konurdu, 3’e düştü. Normalde akşamları kapı çalar, babam işten gelirdi. Ama o kapının artık çalınmayacağını bilmek beni üzdü.”





“HER BAYRAM NAMAZI ÇIKIŞI AĞLIYORUM”
Özellikle bayramlarda babasının eksikliğini yaşadığını belirten sunucu programda ilk kez aile hayatına dair itiraflarda bulundu:





“Bunu ilk defa anlatıyorum. En zoru buydu benim için. Babam bizi bayram sabahları namaza götürürdü, çıkışta da onunla bayramlaşırdık. Şimdi her bayram namazı çıkışı caminin köşesinde ağlıyorum. Babasıyla bayramlaşan çocukları izliyorum sadece uzaktan. Bana kızıyorlar ama iki dünya bir araya gelse babamı affetmeyeceğim. İçimizde yaşadığımız acılar ölene kadar bizimle gelecek.”

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …