Cuma , 26 Nisan 2024

KADİR ŞEKER OLAYINDA YENİ GELİŞME






KADİR ŞEKER: BI/ÇAĞI TESPİH GİBİ OYNAMAK İÇİN ALDIM
Özgür Duran’ın kardeşi Niyazi Remzi Duran (18), Ayşe Dırla’nın şi/ddet gördüğü yönündeki if/adesinin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Duran, ağabeyinin Dırla’yı dö/vmediğinin olay günü alınan da/rp raporunda ‘Da/rp ce/bir izi yoktur’ sonucuyla desteklendiğini anlattı. Kadir Şeker’in yanında taşıdığı bı/çağın özel ve taşınması yasak bir b/ıç/ak olduğunu anlatan Duran, “Siyah bir bı/ça/k. Açıldığında bir A4 kağıdı boyunda oluyor. Bu bı/çağın taşınması yasaktır. Kadir Şeker if/adesinde ‘Bu bı/çağı internetten elimde tespih gibi oynamak için aldım’ diyor” diye konuştu.




“Gİ/ZLİ TA/NIK DOSYANIN GİDİŞATINI DEĞİŞTİRECEK”
Ailenin avukatı Metehan Uluman, gi/zli ta/nık if/ade verdikten sonra Kadir Şeker dosyasının bambaşka bir hal alacağını söyledi. Avukat Uluman, “Kamuoyu duyduklarına inanamayacak. Gi/zli tanığın if/adeleri toplandıktan sonra Kadir Şeker’in kesinlikle mü/ebbet hapis ce/zası alacağı kanaatindeyim” dedi.

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …