Cuma , 26 Nisan 2024

Kasaptan aldığı eti yedi, sabah uyandığında hayatı altüst oldu!





Elazığ’da bir kasap dükkanından aldığı et yüzünden hastanelik olan adamın hayatı altüst oldu. Eti yedikten sonra el ve vücudunda yaralar çıkan Bekir Aydın yapılan tetkiklerde kendisine şarbon bulaştığını öğrendi. Söz konusu kasap dükkanı mühürlenirken hayati riski devam eden Aydın, ”Sol kolumda iğne ucu kadar bir sivilce çıktı. İlk başta umursamadım. Sabah uyandığımda yara daha çok şişmiş, yumurta kadar olmuştu. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı” dedi.





Elazığ’da yaşayan 43 yaşındaki Bekir Aydın, yaklaşık 9 gün önce başına geleceklerden habersiz, bir kasaptan et aldı. O gün eşinin yerine yemeği kendisi yapan Bekir Aydın, yemeği ailesiyle birlikte yedikten sonra el ve vücudunda yaralar çıktı. Aydın, yaraları sivilce sanarak hastaneye gitmedi. Daha sonra acil servise giden Aydın, 3 gün sonra yaranın büyümesiyle tekrar hastaneye gitme kararı aldı. Fırat Üniversitesi Hastanesi enfeksiyon bölümünde yapılan tetkiklerde Aydın’da şarbon tespit edildi. Hastanın et yediğini söylemesi üzerine de durum Elazığ il Sağlık Müdürlüğü ile Tarım ve Orman il Müdürlüğüne iletildi. Ekipler harekete geçerek ette yapılan incelemede şarbona rastlandı.




Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …