Cuma , 26 Nisan 2024

Kassandra 1 ay içinde olacakları çenesi titreyerek açıkladı





DEPREM YAŞANACAK Şiddetli deprem yaşanacağını belirten Kassandra “Bu sarsıntılarda can kaybı yaşanmaması tek teselli kaynağım olacak. Merak etmeyin deprem Türkiye’nin uzak bir noktasında olacak. Türkiye’de ise vatandaşların paniğe kapılmasına neden olabilecek depremler yaşanacak. Ama bu sarsıntılar panik yaşatmaktan öteye gidemeyecek” dedi. Bir hava taşıtının daha düşeceğini belirten Kassandra “Dünyanın üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Bu bulutların dağılmasına daha zaman var. Ama bir hava taşıtı daha düşecek. İçindeki insanların çığlık sesi hala kulaklarımda. İnşallah korktuğum gerçekleşmez” diye konuştu. Toprak kayması ve sel felaketlerin devam edeceğini belirten Kassandra, “Bu olaylar da gerçekleşecek. Bana nereden biliyorsun diye soruyorlar. Kendilerine ‘katlettiğimiz doğanın intikamı’ yanıtını veriyorum. Toprak dünya için çok önemli. Ürünler bu toprakta ekilip biçiliyor” diye konuştu.





SAVAŞ TAMTAMLARI ÇALIYOR AMA… Rusya’nın kısmi askeri seferberlik ilan ettiğini dile getiren Kassandra, “Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in ‘Gerekirse nükleer silah kullanırız’ tehdidinde de bulunmuştu. Ben bunu çok uzak bir ihtimal görüyorum. Putin’in yıldızı çok parlak. Bu aptal bir insan olmadığının kanıtı. Putin sessizce yerinde oturur demiyorum. Sakın yanlış anlama olmasın ama top tüfek ya da nükleer silahsız bir savaştan bahsediyorum. Avrupa’ya gaz vereceğini sanmıyorum. Avrupalı bu kışı çok pahalı bir şekilde geçirmeye hazırlanıyor. Hatta bir çok Avrupalı 1 ay Türkiye tatiline çıksak doğalgaz parasından ucuza gelir. Yediğimiz gezdiğimiz de yanımıza kar kalır hesabı yapıyor” dedi.





Türkiye ise Rusya’dan ucuz petrol ve doğalgaz almaya devam edecek diyen Kassandra “Türkiye seçim sürecine de yaklaşıyor. Oy için maaşları yüksek zam, Bir çok üründe de indirim görüyorum” diye konuştu.

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …