Cuma , 26 Nisan 2024

Kulak çınlaması, baş ağrısı, çarpıntı…Doktorlar kaygı olduğunu söylediler, 12 aylık ömrü kaldı!





AMELİYAT, RADYOTERAPİ, KEMOTERAPİ…
Talihsiz adam aldığı teşhisin ardından Charing Cross Hastanesi’nde ameliyata alındı. Tümörün ortadan kalkması için ameliyat yeterli olmadı ve Robin altı haftalık zorlu bir radyoterapi ve güçlü kemoterapi kürü almak zorunda kaldı.





TEDAVİLER SONUÇ VERMEDİ: ‘GECELERİ CENAZEMİ DÜŞÜNÜYORDUM’
Robin, zorlu tedavi sürecinde çok sevdiği mesleğini bırakıp tüm enerjisini iyileşmek için harcasa da hastane kısa bir süre sonra mevcut tüm olası tedavileri uyguladıklarını ve bunun agresif tümörle savaşmak için yeterli olmayacağı gerçeğini açıkladı.





Korkunç Haber sonrası uzunca bir süre geceleri uyanıp cenazesinin nasıl olacağını ve kimlerin geleceğini düşündüğünü anlatan Robin, yaptığı kapsamlı bir araştırma sonrası Almanya’daki bir Bağışıklık-Onkoloji Merkezi’nde kendisini kurtarabilecek bir tedavi olduğunu keşfetti.

YARDIM KAMPANYASI BAŞLATTILAR





Köln’deki bu merkez bağışıklık sisteminin tümörü kontrol etmesi için vücudu eğitebileceğini iddia ediyor.
Tedavi için 200 bin sterline ihtiyaç duyan Robin’in ailesi Gofundme’de başlattıkları yardım kampanyası ile şimdiye kadar 20 bin sterlin topladı.

Robin bağışta bulunan herkese teşekkür ederek “İnsanların bunu yapması inanılmaz. Bunlar beni hayatta tutuyor.” dedi.

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …