Cuma , 26 Nisan 2024

MAALESEF EFSANE ARTIK YOK!!!





Toplumsal baskılara rağmen evlendiler! Fakat tüm bu toplumsal kuralları kenara atan ikili herkese nispet yapar gibi ilişkilerini sosyal medyada paylaşıyor. İlişkilerinin tüm detaylarını takipçileri ile paylaşan çift, cin..sel hayatları ile ilgili de açıklama yaptı! Herkesi şoke eden bu açıklama sonrası çifte gelen tebrik yorumlarının yanı sıra eleştiriler de geldi. Bunların hiçbirisini umursamayan ikili gündelik hayatlarını herkesin gözü önünde yaşamaya devam ediyor. Simon, karısını görür görmez aşık olduğunu söyledi ve ekledi; O dönemde ailemle birlikte yaşıyordum ve hiçbir kadınla deneyimim olmamıştı.”





“Ancak Edna’yı gördüğümde ondan hoşlandığımı anladım. Onun hayatımı geçirmek istediğim kadın olduğunu anında fark ettim” dedi.Edna, “Simon’un yaşı benden çok küçüktü o yüzden çoğu zaman kendimden uzaklaştırmaya çalıştım” dedi.
Yaş farkı sebebiyle toplumdan dışlanacaklarını savunan Edna, “İkimizde hoş karşılanmayacağını bildiğimiz için uzun bir süre boyunca bu duruma karşı koyduk” dedi.”Ancak aşkımız o kadar büyüktü ki herkes bu durumu kabul etti. Oğlum Simon’a baba diyor” dedi.





Simon, “Biz üzerimizdeki bakışlara aldırış etmiyoruz.”Birlikteyken çok eğleniyoruz. Cins..el hayatımız inanılmaz. Yatak odasında hala aşık herhangi bir çift kadar samimiyiz.” dedi.Ayrıca buruşuk derisini de çok sevdiğini söyledi.

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …