Perşembe , 2 Mayıs 2024

MAALESEF HAYATA VEDA ETTİ





İstanbul Silahtarağa İlköğretim okulundan sonra Ortaokul eğitimini yarıda bırakmış ve çalışmaya başlamıştır. 1972 senesinde bir fabrikada işçi olarak çalıştığı dönemde Ses Dergisi tarafından düzenlenen yarışmaya katılmış ve 1. olarak sinema dünyasına giriş yapmıştır. 1976 yılında Arabesk müziğin usta sesi Ferdi Tayfur ile evlenmiş bu





evliliği 32 senenin ardından son bulmuştur. Bu evliliğinden Tuğçe Tayfur isminde 1988 doğumlu bir kızı vardır. Çocuğu olduktan sonra tasavvufa yönelen Necla Nazır Kuranı Kerimi öğrenmiş ve namaz kılarak tesettür’e girmiş ancak 2008 yılında tesettür giyimden vazgeçmiştir. Yaşantısını İstanbul Emirgan’da sürdüren Necla Nazır Yunanistan İskeçe doğumludur.





Usta sanatçı, annesi Fikriye Nazır’ı kaybetti. Kötü haberi, Necla Nazır’ın Ferdi Tayfur ile evliliğinden olan kızı Tuğçe Tayfur sosyal medya üzerinden duyurdu. Detaylar haberimizde…
Acı haberi, Necla Nazır’ın eski eşi Ferdi Tayfur ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Tuğçe Tayfur duyurdu.





Sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Tuğçe Tayfur, anneannesi Fikriye Nazır ile bir fotoğrafı paylaşıp paylaşımına “Bir Fikriye Nazır vardı annemi doğuran, beni büyüten güzel bir kadın vardı o benim ananemdi. Canım, her şeyim anenem Allah seni mekanının ennn güzel yerine koysun.. Birgün buluşucaz Anneannemi kaybettik başımız sağolsun.”
Ünlü oyuncu Necla Nazır’ın annesi Fikriye Nazır bugün hayatını kaybetti…





Bu üzücü haberi Necla Nazır’ın kızı Tuğçe Tayfur böyle duyurdu:
Bir Fikriye Nazır vardı annemi doğuran, beni büyüten güzel bir kadın vardı o benim ananemdi. Canım, her şeyim anenem Allah seni mekanının eeeennn güzel yerine koysun.. Birgün buluşucaz Anneannemi kaybettik başımız sağolsunnotunu ekledi.

Sonraki Haber

bu ürünlerde!

Marketteki o konserve ürünlerinde kimyasal madde tespit edildi! Sakın o ürünleri tüketmeyin! Birçok insanın hayatını …