Cuma , 26 Nisan 2024

MEMUR, EMEKLİ VE İŞÇİYE YILBAŞINDA ZAM GELİYOR





Son zamanlarda art arda gelen zamlarla birlikte vatandaşın alım gücünün düşmesi de toplantıda açıklandı..
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan MYK’da gündem maddelerinden biri de ekonomi oldu. Toplumun her kesimi rahatlatacak adımlar atılacağını işaret eden Erdoğan’ın; yeni yılda memur, işçi ve emekli maaşlarında önemli bir artış olacağını MYK üyeleriyle paylaştığı öğrenildi.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün partisinin MYK toplantısına başkanlık etti. Erdoğan’ın gündeminde 2023 seçimleri vardı. Bu çerçevede ele alınan konulardan biri de milletvekili listeleriydi. Erdoğan’ın milletvekili listelerinin titizlikle hazırlanması gerektiğini, listeler hazırlanırken kamuoyu araştırmalarının, anketlerin de göz önünde bulundurulacağını ifade ettiği öğrenildi.





MEMUR, EMEKLİ VE İŞÇİYE YILBAŞINDA ZAM GELİYOR
Son zamanlarda art arda gelen zamlarla birlikte vatandaşın alım gücünün düşmesi de toplantıda ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yılbaşında memur, emekli ve işçilerin maaşlarına iyi bir zam yapılacağını da partililerle paylaştığı öğrenildi.

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …