Cumartesi , 27 Nisan 2024

Menopoz ve kadın hastalıkları tedavisinde mucize bitkinin hazırlanış ve uygulanışını İbrahim Saraçoğlu anlattı…





ME-NAPOZDAN VE TÜM KA-DIN HASTALIKLARINDAN KURTARAN BİTKİ
İbrahim Saraçoğlu testere dişli aslan pençesi otunu kadınların bitkisi olarak tanımlıyor. Aslan pençesi otu bayanların rahimleri için yaratılmış gibi şifa doludur. Aynı yakı otunun erkeklerdeki prostat sorununa çare olması gibi..





Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu testere dişli aslan pençesi otu ile hazırlanan mucizevi bir kür tarifini paylaştı. Yazımızda sizlere aslan pençesi kürü nasıl yapılır, faydaları nelerdir, hangi hastalıkların tedavisinde kullanılır ve merak edilenleri yanıtladık…





Aslan pençesi otu; Prostat, rahim, meme ve l-enf bezi kanserine karşı koruyucudur. Bu ka-nser türlerinin başlangıç dönemlerinde teda-vi edici ve önleyicidir. İleri safhalarında da kanseri ya-vaşlatıcı ve büyümesini en-gelleyicidir.
Bu bitki testere dişli ve düz yapraklı olmak üzere 2’ye ayrılır. İbrahim Saraçoğlu hocamız aslan pençesi kürü hazırlamak için testere dişli olan türünü kullanmamızı öneriyor.





Hormon Düzenleyici Şifalı Bitki; Testere Dişli Aslanpençesi…
Regl dönemlerinde düzensizlik yaşayan kadınların mutlaka aslan pençesi otunu kullanması gerekir. İşte aslan pençesi kürünün yapılışı;
A-det Düzensizliğine ve Tüylenme Sorununa Karşı Aslan Pençesi Kürü Nasıl Yapılır? (İbrahim Saraçoğlu Tarifi)




Sonraki Haber

Çanakkale Boğazı

Çanakkale Boğazı Son Dakika | Çanakkale Boğazı kapatıldı!