Çarşamba , 1 Mayıs 2024

Meteoroloji günü duyurdu ve hava durumu haritasına yansıdı





MARMARA Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yer yer sis ve pus bekleniyor. EDİRNE °C, 9°CAz bulutlu İSTANBUL °C, 11°CAz bulutlu KIRKLARELİ °C, 12°CAz bulutlu KOCAELİ °C, 15°CAz bulutlu EGE Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor. A.KARAHİSAR °C, 11°CAz bulutlu DENİZLİ °C, 17°CAz bulutlu İZMİR °C, 18°CAz bulutlu MUĞLA °C, 17°CAz bulutlu AKDENİZ Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor. ADANA °C, 20°CAz bulutlu ve açık ANTALYA °C, 20°CAz bulutlu ISPARTA °C, 15°CAz bulutlu MERSİN °C, 20°CAz bulutlu ve açık İÇ ANADOLU Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yer yer sis ve pus bekleniyor.





ANKARA °C, 9°CAz bulutlu ESKİŞEHİR °C, 7°CAz bulutlu KAYSERİ °C, 8°CAz bulutlu KONYA °C, 10°CAz bulutluBATI KARADENİZ Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor. BOLU °C, 10°CAz bulutlu KASTAMONU °C, 6°CAz bulutlu SİNOP °C, 15°CAz bulutlu ZONGULDAK °C, 13°CAz bulutlu ORTA ve DOĞU KARADENİZ Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor.AMASYA °C, 10°CAz bulutlu SAMSUN °C, 15°CAz bulutlu TOKAT °C, 10°CAz bulutlu TRABZON °C, 14°CAz bulutlu





DOĞU ANADOLU Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor. AĞRI °C, 8°CAz bulutlu ERZURUM °C, 5°CAz bulutlu MALATYA °C, 8°CAz bulutlu VAN °C, 8°CAz bulutluGÜNEYDOĞU ANADOLU Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor. DİYARBAKIR °C, 13°CAz bulutlu ve açıkİSTANBULLULAR 22.00’A DİKKATİstanbul ve çevresinde etkili olan sis öğlen bu akşam 22.00’den sonra tekrar baslayacak. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde yoğun sis bekleniyor. Ülke genelinde yağış beklenmiyor. Marmara Bölgesi ile iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus bekleniyor. 8 KENT İÇİN SARI ALARM Meteoroloji’den yapılan son değerlendirmelere göre; Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Çanakkale, Balıkesir, Bursa’nın batısı ve Manisa’da özellikle gece ve sabah saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere sis beklendiğinden görüş mesafesinde azalma, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Sonraki Haber

Onlarca yaralı var

Onlarca yaralı var Otobanda Can Pazarı: 14 Kişi Yaralandı Muğla’nın Milas ilçesi ile Yatağan ilçesi …