Cuma , 26 Nisan 2024

MİTHAT KOCADAĞ CANLI YAYINDA EŞİNİ NASIL ÖLDÜRDÜĞÜNÜ TÜM DETAYLARIYLA ANLATTI





“EŞİMİN SEVGİLİSİ YÜZÜNDEN TARTIŞTIK”
Karısı Mine’yi nasıl öldürdüğünü ayrıntılarıyla anlatan Mithat’ın ifadeleri kan dondurdu. Olay gecesi karısıyla, karısının sevgilisi yüzünden tartıştıklarını belirten Mithat Kocadağ, cinayeti planlamadığını iddia etti. Karısı Mine’yi ani bir öfkeyle öldürdüğünü ifade eden Kocadağ, “Pişmanım” dedi.





CESEDİ 2 GÜN BAZADA SAKLADI
Karısı Mine’yi öldürdükten sonra evin çeşitli odalarında saklayan Mithat Kocadağ, “Cesedi bazanın altında 2 gün boyunca kaldı. Cesetten gelen kokular nedeniyle evin balkonunda yattım. Cesedi ne yapacağımı bilemedim. Cesedi bazanın altından çıkardım çarşafa sardıktan sonra çuvala koydum, o şekilde taşıdım. Kardeşimin aracına koydum, cesedi ilk önce köye götürmek istedim ama daha sonra çalıştığım yere götürdüm. Saat 06.00’da otelin yakınına gömdüm. Cesedi el arabasıyla taşıdım, sera olan yerin yakınına gömdüm. Üzerine biraz toprak attım” diye konuştu. Mine Kocadağ’ın cesedi seranın yanındaki arazide bulundu.





GÖZALTINA ALINDI
Kocadağ’ın olay yaratan cinayet itirafından sonra stüdyoya gelen Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, Mithat Kocadağ’ı canlı yayında gözaltına aldı.

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …