Pazar , 28 Nisan 2024

MÜGE ANLI’DA KUAFÖR SAVAŞ AYDOĞAN Cİ/NAYETİNDE KA/N DONDURAN İTİRAF





Kuaför Savaş Aydoğan’ın sevgilisi bu sırada göz altına alınmıştı. Kocaali Adliyesi’nde hakim karşısına çıkartılan Merve E. adli kontrol şartı ile serbest kaldı. Kız arkadaşın serbest kalmasından 16 gün sonra ise, kayıp arkadaş Cem Tuna Zonguldak’ta polis ekiplerine teslim oldu.

Cem’in, arkadaşını silahla öldürdüğünü itiraf etmesinin ardından, polis ekipleri cesedi bulmak için çalışma başlattı. Cem’in itirafı üzerine bölgede başlatılan kazı çalışmaları, Cem Tuna’nın polis ekipleri eşliğinde olay yerine gelmesi ile son buldu. Cem Tuna ilk ifadesinde, Aydoğan’ı öldürüp, fındık bahçesine gömdüğünü söyledi.





Cem Tuna verdiği ifadeye göre cinayeti; “Evdeydik Savaş, ‘Baban benim kız arkadaşıma göz koymuş’ diye söyledi, elindeki tüfeği bana doğrultunca ben de belimdeki silahı ona doğrulttum” ifadelerini kullandı.

Müge Anlı ardından şoke eden bir ifadeyi daha okudu: “Savaş Aydoğan’ın sevgilisi de o sıralarda ‘Cem’in babası bana göz koymuştu’ demiş ve alkol aldıkları bir anda Cem’le de beraber olduğunu itiraf etmiş.”

Sonraki Haber

Maalesef Kaybettik

Maalesef Kaybettik Bir Gün Önce Şampiyon Olan Milli Sporcu Ağaca Asılı Halde Bulundu! Hastaneye kaldırılan …