Cuma , 26 Nisan 2024

Müge Anlı’da Osman Büyükşen isyan etmişti! Türkiye’nin konuştuğu olayda yeni gelişme





Bundan dolayı size çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte hızlı bir şekilde cinayetin çözümü için gerekenlerin yapılacağına inanıyorum” dedi. MÜge Anlı Büyükşen cinayeti ile ilgili bugün jandarma eri yayına aldı. Jandarma eri, Uğur Büyükşen anne babasının ölümünün ardından eve yürüyerek geldiğini söylenince çileden çıktı. Stüdyoda bağırıp ağlayan Uğur Büyükşen isyan etti ve kardeşi Büşra Büyükşen’e adeta yalvardı.





Jandarmanın iddialarının ardından sinirlenerek ağlayan Büşra ve Uğur Büyükşen adeta isyan etti. Jandarma er Uğur Büyükşen’e tepki göstererek, “Herkes toplandı senin kapının önüne, evin önüne jandarma arabası geldi merak bile etmedin insan bir sorar. Silah elimdeydi sana silah bile doğrultmadım” dedi ve ekledi. “Senin annen ölmüş. Ben sana ‘kimsin’ dedim. ‘Oğluyum’ dedin. Ben gördüğümü söylüyorum” dedi. Uğur Büyükşen ise “Ben soru sorarak ve koşarak geldim. Orada durdum.tekrar koştum ve geldim” diyerek olay gününü anlattı. Büşra, “Beni içeri alarak sakinleştirmeye uğraştılar.” dedi. Müge Anlı’nın sert tepkisiyle karşılaşan Büşra, “Haklısınız” diyerek sustu.





Ardından Büşra’ya abisi Uğur Büyükşen’den de sert tepkiler geldi. Uğur Büyükşen kardeşi Büşra’ya “Şu aklını başına al beni de sürüklüyorsun, kendine gel. İtiraf edeceksen et artık sinir hastası oldum. Ben de zan altındayım yeter artık” diyerek isyan etti. Uğur Büyükşen, “Senin yüzünden rütbeli komutanla bile kavga ediyorum, herkesle kavga ettim. Osman abimle bile. Onların da anası babası” diye konuştu. Teyzesini kastederek Uğur, “Onların da kardeşi” dedi. Uğur, daha fazla dayamadı ve “Kendine gel ya” diyerek kendine hakim olamadı.




Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …