Salı , 30 Nisan 2024

Müge Anlı’nın programında şok! Canlı yayında…





CANLI YAYINDA GÖZALTI
Anlı, önceki gün şüpheli işaret ettiği maktulün son görüştüğü arkadaşı K.I.’ya ulaşıp canlı yayın konuğu olarak programa aldı.





Olay gününü anlatan K.I., “Recep Arı, olay günü beni kahvehaneden aldı. ‘Seninle bir yere gideceğiz’ dedi. Araçla biraz ilerledikten sonra alkollü olduğunu anladım. Bana, ‘Siz kardeşim E. ile neden benim işlerime burnunuzu sokuyorsunuz? Benim borçlarıma, görüştüğüm kadınlara neden karışıyorsunuz? Sizin yüzünüzden adım çıktı’ dedi. Ben de ağabey karışmıyoruz, sadece uyarıyoruz dedim. Bunun üzerine alkollü olduğu için aracın el frenini çektim. Bu kez bana ‘Bana sarhoş muamelesi yapma’ dedi. Elinin tersiyle vurdu. Ondan sonra yola devam ettik. Daha sonra ekip arkadaşlarınıza gösterdiğim noktada beni araçtan indirmek istedi. Ben inmeyince boğazımı sıktı. Tırnak izleri hala duruyor. 10-15 dakika orada vakit kaybettik. Araçtan indim. Eğer biraz daha zorlasaydım, kötü şeyler olurdu. Yürüyerek köye doğru devam ettim” diye konuştu.





K.I., Anlı’nın ulaştığı bilgiler ve sorular karşısında bocalarken jandarma ekipleri de düğmeye bastı. Cumhuriyet savcısının talimatı ile harekete geçen Bursa İl Jandarma Komutanlığı ve İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı JASAT ekipleri, okların işaret ettiği K.I.’yı, canlı yayında gözaltına aldı.

Sonraki Haber

Covid aşısı olanlar dikkat

Covid aşısı olanlar dikkat Dünyaca ünlü ilaç şirketi AstraZeneca, onlarca insanın ölümüne neden olduğu iddia …