Cuma , 26 Nisan 2024

OĞLUNA OKULDA YAPILANLARI ÖĞRENEN ANNE İSYAN ETTİ





O ANLARI KAYDA ALMIŞLAR
17 yaşındaki gencin uğradığı zorbalık sınıftaki başka bir öğrenci tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kayda alındı. Öte yandan, okul yönetiminden yapılan açıklamada, olaya ilişkin disiplin ve adli sürecin başlatıldığı, hem okul hem de ilgili yetkililer tarafından konunun titizlikle incelendiği ve yapılanların cezasız kalmayacağı ifade edildi.





“7-8 AYDIR BANA YAPILMAYAN İŞKENCE YOK”
Açıklamalarda bulunan anne Sedef U., “Ben çocuğumun böyle şiddete maruz kaldığını bilmiyordum. 51 gün devamsızlığı varmış. Okuldan bana mesaj geldi. Ben çok kötü oldum. Çocuğum o gün eve geldi. ‘ Oğlum neden okula gitmiyorsun?’ dedim, ağlamaya başladı. ‘Sizin bilmedikleriniz var. Üstüme geliyorsunuz, gelmeyin’ dedi. ‘ Oğlum biz senin aileniz, anlat’ dedim. ‘Beni okuldan alın’ dedi. ‘Anne, anlatırsam sen okula gelirsin. Bana kötü şeyler olacak diye korkuyorum’ dedi. ‘Anne 7-8 aydır bana yapılmayan işkence yok. Benimle dalga geçiyorlar, üstüme 4-5 kişi atlıyorlar, beni yere atıyorlar. Videoya çekip okul grubumuzda paylaşıyorlar’ dedi. Çocuğumla dalga geçiyorlarmış. Oğlum okula gidemiyor tabii. Delikanlı, kendine yediremiyor. Psikolojik olarak yıkık bir durumda” dedi.





“HESABININ VERİLMESİNİ İSTİYORUM”
Oğluna yapılanların cezasız kalmamasını isteyen anne, “Ben bunların hesabının verilmesini istiyorum. Oğlum müdür yardımcısına gitmiş, ‘Ben şiddet görüyorum’ demiş. Açık açık konuşmuş ona, artık ne kadar zoruna gittiyse. Müdür yardımcısı, ‘Git oğlum o kişileri bana çağır’ demiş. Oğlum çağırmaya gitmiş ama gelmemişler. Gelmeyince de bu işin peşi bırakılmış. Hiç sorgulamamış bile, araştırmamış” iddialarında bulundu.




Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …