Cuma , 26 Nisan 2024

Ölüm, askerdeki oğlu ve babayı aynı gün yakaladı





YAN YANA DEFNEDİLDİLERTürk bayrağına sarılı Fatih Küçük ile babası Cevdet Küçük’ün cenazeleri, ilk olarak baba ocağına getirilerek helallik alındı. Sabahın erken saatlerinde pandemi koşullarına uygun kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında baba ile oğlu yan yana defnedildi. son Büyük üzüntünün hakim olduğu cenazede defin işleminin ardından askerler tabuta sarılı Türk bayrağını aileye teslim ederek, başsağlığı diledi.





Cenazede ailenin güçlükle ayakta durduğu görüldü.”5 SAAT ARAYLA VEFAT ETTİLER”Baba Cevdet Küçük’ün bir süredir kanser tedavisi gördüğünü söyleyen ailenin yakın akrabası Salih Kalay, “Babası yoğun bakımda tedavi görüyordu. Oğlu Fatih’te 4 aylık askerdi. Askerliğinin bitmesine 2 ay kalmıştı. Babası ağırlaşınca hastaneye geldi. O anda babasını görünce kalp krizi geçirdi, ardından hastanede beyin kanaması geçirdi. İlk önce babası vefat etti, 5 saat sonra da asker olan oğlu Fatih vefat etti” dedi.




Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …