Cumartesi , 27 Nisan 2024

Reha Muhtar 13 yaşındaki kızına şiddet mi uyguluyor? Deniz Uğur ikizlerinin babası Reha Muhtar’dan şikayetçi oldu!





Türkiye’de 90’lı yıllara damga vuran isimlerin başında gelenlerden biri de şüphesiz Reha Muhtar’dı. Ancak Atina muhabirliğinden anchormanliğe hızla yükselen Muhtar’ın düşüşü de çok hızlı oldu.





Uzun bir süre Nilüfer ile birliktelik yaşayan Reha Muhtar daha sonra oyuncu Deniz Uğur ile evlenmiş bu evliliğinden ikizleri Mina Deniz ve Poyraz Deniz olmuştu.





İkiz çocukları olan Deniz Uğur ile Reha Muhtar geçtiğimiz haftalarda nafaka haberleri ile gündeme gelmişti.
Deniz Uğur’un Reha Muhtar’a, 13 yaşındaki kızı Mina Deniz’in ellerini ısırdığı ve şiddet uyguladığı iddialarıyla uzaklaştırma aldırdığı ortaya çıktı.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Deniz Uğur, eski hayat arkadaşı Reha Muhtar’ın 13 yaşındaki kızı Deniz Mina’yı darp ettiği iddiasıyla uzaklaştırma kararı aldırdı.





Bir dönemin ünlü televizyoncusu Reha Muhtar’la ilgili şok bir iddia gündemde… Muhtar’ın 13 yaşındaki ikiz çocuklarından Deniz Mina’yı elindeki laptopu vermediği için üzerine çıkıp acımasızca dövdüğü ve kızı direnince de laptop’u tutan ellerini ısırdığı iddia ediliyor.

Muhtar’a karşı geçen yıllarda velayet davası açan eski hayat arkadaşı Deniz Uğur, kızıyla ilgili darp raporu alıp İstanbul Anadolu 1. Aile Mahkemesi’ne başvurdu.





Ellerinde ısırık izleri vardı
Deniz Uğur dilekçesinde “Şikayetçi olduğum Reha Muhtar benim çocuklarımın babasıdır. Kendisiyle uzun zamandır ayrıyız. 2 müşterek çocuğumuz bulunur. Çocukların velayeti babalarındadır. İstanbul Aile Mahkemesi kararıyla şahsi münasebet günü 12.09.2022 tarihinde çocuklarım Mina Deniz ve Poyraz Deniz’i Tarabya’da bulunan okullarından aldım. Birlikte eve geldik akşam saatlerinde ikamette bulunduğum sırada kızım Mina babası Reha’nın önceki cuma günü kendisini çok kötü dövdüğünü söyledi.

Hatta bu sefer çok kötü dövdü diyerek önceki davranışlarını teyit etmiş oldu. Zaten Mina babası hakkında daha önce yaralama suçundan şikayetçi olmuştu. Sonra babası baskı kurunca şikayetinden vazgeçti.




Sonraki Haber

Bazı yerler çökmüş ve batıyor

Bazı yerler çökmüş ve batıyor Naci Görür İskenderun’u uyardı: Bazı yerler çökmüş ve batıyor! Bazı …