Cumartesi , 27 Nisan 2024

Şaşkına çeviren uyarı! Meteoroloji uzmanı ‘endişe veren gün’ dedi tarihi açıkladı…







Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yeni hava durumu haritasına göre sıcaklıklar artıyor Özellikle hafta sonu çok sıcak olacak. Sıcakların ardından kuvvetli yağışlar geliyor. Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından dikkat çeken uyarılarda bulundu. Özellikle İstanbul’da yaşayanlar dikkat!





Hava sıcaklığı artıyor hafta sonu daha da sıcak olacak. Sıcakların ardı fena… Kerem Ökten’in, İstanbul başta olmak üzere hava tahminleri şaşırttı. “Plan yaparken gözünüz meteorolojide olmalı.” diyen Ökten’in paylaşımları söyle:





-Ekim ayı kuvvetli yağışlarla gelecek. Özellikle 6 Ekim’de 2 tane kara delik var. İstanbul da risk altında olabilir. Marmara bölgesi şiddetli hava olayları yaşayabilir.





-Erdek ve Bandırma 2018’de aşırı yağışlar yaşamıştı. Hepinizin gözü kulağı meteorolojide olacak…
-Sıcakların son kez tadını çıkarın. 2 Ekim’den itibaren havalar serinliyor. İlk soğuk hava dalgası 14 Ekim civarı gelecek…
-7 Ekim Cuma İstanbul adına çok hareketli bir gün olabilir. Hem şiddetli yağış, hem de fırtına ihtimali var. Hatta endişe verici bir gün.
-Plan yaparken gözünüz meteorolojide olmalı. 6 – 7 ve 8 Ekim heyecanlı 3 gün…

Sonraki Haber

Deprem olacak diye jeologlar bu illerden kaçmaya başladı

Deprem olacak diye jeologlar bu illerden kaçmaya başladı Türkiye’de yaşayan deprem uzmanı Moriwaki Yoşinori, özellikle …