Cuma , 26 Nisan 2024

SAYILARDA DÜŞÜŞ VAR MI





Açıklamadan satır başları:”Bölgelerde durum değerlendirmesi yapıyoruz. Bugün Edirne’deyiz. Yerel yöneticilerimizle beraber toplantı gerçekleştirdik. Ülkemizde son haftalarda gördüğümüz k-orona ha-sta sayıları nedeniyle tam ka-panmaya geçilmek z-orunda kalındı. Va-ka sayısında istediğimiz seviyeye gelmediğimizi için 17 günlük tam kapanmada düş-üş ya-şayacağımızı düşünüyoruz.





“TESTLER, SE*-MPTOM G-ÖSTEREN KİŞİLERE YAPILIR”
Olumlu tabloyu görmeye başladık. Yakında a-ğır h-stalara da etki edeceğini bekliyoruz. Va-ka sayılarındaki dü-şüş ile test sayıları ile ilgili a-sılsız değerlendirmeler görüyoruz. Bir defa daha ifade etmek istiyorum. Testler semptom gösteren kişilere yapılır.





K-ısıtlamalarla birlikte başvuru sayısı dü-şüyor. Bu da va-ka sayısını düş-ürüyor. Test sayısının dü-şmesi v-ka sayısının dü-şmesinin sonucudur. Dü-şüş hızını artırmak amacıyla tam kapanma bir za-ruret haline geldi. Tekraren söylüyorum bu sürecin sonunda va-ka sayılarının ci-ddi derecede düştüğü bir bayramı yaşamak istiyoruz.




Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …