Cuma , 26 Nisan 2024

Sibel Çelik 24 yaşında gencecikti.





Sibel Çelik 24 yaşında gencecikti. Evde iken içeri biri girdi…
İzmir’in Buca ilçesi Kuruçeşme Mahallesi 205/27 sokakta meydana gelen olayda, 3 katlı bir binanın zemin katındaki H.Y.’ye ait evde yangın çıkmış ve yangına müdahale eden ekipler bir bazanın içerisinde yanmış bir ka-dın ce-sedi buldu. Yapılan incelemeler sonrasında cesedin 24 yaşındaki Sibel Çelik’e ait olduğu belirlendi.





Olayın ardından H.Y.’ye ulaşamayan ekipler, ağabeyi S.Y.’yi olaydan bir gün sonra Diyarbakır’a giderken yakaladı. Sorgusunda çelişkili ifadeler veren S.Y. tutuklanırken, hazırlanan iddianamede Sibel Çelik’in 7 bı-çak darbesiyle ö-ldürül-düğü ve baza içerisine konularak ateşe verildiği yer almıştı. H.Y. ve S.Y. hakkında ‘nitelikli kasten ö-ldü-rme’, ‘yakmak suretiyle mala zarar verme’ ve ‘kasten yangın çıkarma’ suçlarından dava açılırken, İzmir 5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın 6 Aralık 2017’deki duruşmasında, S.Y. tahliye edilmiş ancak bu süreçte de aranan H.Y.’ye ulaşılamadı.

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …