Cumartesi , 27 Nisan 2024

Şimdi Artık Geri Geliyor! Flaş Yasak Durumu





Ve Maalesef Geri Geliyor! Flaş Yasak Kararı… Ayrıntılar Haberin Devamındadır…





Sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Resmi açıklama geldi. Yeni yasak kararı verildi. Delta varyantı Türkiye’de artmaya devam ediyor. Bilim Kurulu koronavirüsteki son gelişmeleri görüşmek üzere bir kez daha bir araya geldi.





Kritik toplantı sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önemli açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Koca’nın açıklamalarından satır başları ve yeni yasak kararları… Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bilim Kurulu toplantısı sonrası yaptığı basın toplantısında son dakika açıklamalarında bulundu ve kritik bilgiler paylaştı. Bakan Koca’nın açıklamaları şöyle:





Koronavirüs Bilim Kurulumuz bugün vaka sayılarının seyri, aşı programımız ve Bayram tedbirlerini görüşmek üzere toplandı. Bildiğiniz gibi hızlı bir aşı programı yürüterek bugün itibariyle 60 milyon dozdan fazla aşı uyguladık. Başından beri bayramdan önce tüm 18 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın en az 1 doz aşısını uygulamak istediğimizi ve Bayrama böyle ulaşmayı hedef olarak belirledik.




Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …