Cuma , 26 Nisan 2024

SOĞUKKANLILIKLA EN İNCE AYRINTISINA KADAR ANLATTILAR





SES KAYDI İDDİASI
Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya sanıklar Sami Aydoğan ve Şefik Ekici, SEBGİS üzerinden bulundukları cezaevinden bağlandı. Sanık savunmalarını alan mahkeme heyeti işlenen cinayetin ayrıntılarını dinledi. Sanıklar Sami Aydoğan ve Şefik Ekici, mahkeme de işlenen cinayetle ilgili birlerini suçladı. Sanık Şefik Ekici, savunmasında cinayeti arkadaşı Sami Aydoğan’ın işlediğine dair ses kaydı aldığını iddia etti.





“CESETLERİ NEHRE ATTIK”
Ekici, “Arkadaşım Sami Aydoğan, Şeyma ve Hasan adlı gençlerin yanına giderek kendisini polis olarak tanıtıp otomobilden 2 genci de silah zoruyla indirdi. İkisini de bulunduğumuz araca bindirerek kelepçeledi. Daha sonra Kortullu köy yoluna sürerek ıssız bir alanda Şeyma ile konuşmak için bizi araçtan indirdi. Ben maktul Hasan ile dışarıda bekledim. 5-6 dakika sonra otomobilden inerek önce Şeyma’yı sonra da Hasan’ı silahla öldürdü. Sonra onun silahla korkutmasıyla birlikte cesetleri aracın bagajında götürerek Kızılırmak kıyısına gelerek nehre attık. Otomobil içinde Hasan ve Şeyma’ya Sami kelepçe takarak bekletti. Olaydan sonra arkadaşım Sami ile buluştuk. Bir parkta konuşmalarımızı ses kaydına aldım ve ses kaydını emniyete teslim ettim” dedi.




Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …