Cuma , 26 Nisan 2024

Son dakika 14 milyon emekliye bu gece haberi verdi.





14 milyon emekli amacıyla başvurularını gerçekleştirmeleri halinde gereksinim kredisi olanağından faydalanmalarına onaylanan bu kredi kampanyasında 36 ay vadeli ödeme yapılmaktadır. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üstünden, emekliler amacıyla oluşturulan kampanyanın müracaatı nasıl yapılıyor?





Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üstünden nakit gereksinimi olan bütün vatandaşlar amacıyla başlatılan kampanyada gereksinim kredisi kullanacak olan emeklilere 50000 TL’ye kadar ödemeler verilerek anında aynı gün içersinde hesaplarına ödemeler yatırılmaktadır. Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank üstünde emekli maaşı alıyorsanız başvurunuzu gerçekleştirerek ilk taksit ödemeniz de 90 gün ertelemeli olan bu kredi kampanyasına katılarak, en düşük faiz oranlarından yararlanarak kredi alabilirsiniz. Başvurularını yapmak isteyen vatandaşlar, Meclis onayından geride bıraktığımız ve onaylanan bu kredi kampanyasına katılmak amacıyla maaş müşterisi olması koşulu ile eş güdümlü kredi kullanabilmektedirler.





Emekli maaş alan ve maaş müracaatı yapan şahıslar nakit gereksinimi olmaları halinde en yakın banka şubeleri üstünden de gereksinim kredisi müracaatında bulunabilecek onaylanan kredileri anında aynı gün içersinde kullanabileceklerdir. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank, emekli olan vatandaşlara emekli promosyonu olanağı sağlarken, ilaveten başka bankadaki olan kredi ve kredi kartı borçlarınızı kapatmanız amacıyla de destek vermektedir.

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …