Cuma , 26 Nisan 2024

SON DAKİKA ! 18 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ





VALİ UYARDI: MECBUR KALMADIKÇA YOLA ÇIKMAYALIM
Bölgede kar yağışının devam ettiğini, ekiplerin yollardaki çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Ümit, “Normal şartlarda yollarımız açık ancak kış şartları nedeniyle kış yoğunluğunun da getirdiği bir sıkıntı var. Bu nedenle bunu bilerek hareket edelim, mecbur kalmadıkça yola çıkmayalım diye tavsiyede bulunabiliriz sürücülerimize. Normal şartlarda yolları açık tutmak için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz.” diye konuştu. Tünel çevresinde kazalara müdahale etmek için özel ekiplerin bulunduğunu bildiren Ümit, zincirleme trafik kazası olduğu için takviye ekiplerin de gönderildiğini dile getirdi.





OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER GELDİ
Olay yerinden gelen görüntüler de endişe yarattı. Tünel içerisinde birçok aracın birbirine girdiği, bazı vatandaşların yaralılara yardım etmeye çalıştığı görüldü.





SÜRÜCÜLER D-100 KARAYOLUNA YÖNLENDİRİLİYOR
Diğer yandan Bolu Dağı Tüneli’nde meydana gelen zincirleme kazanın ardından İstanbul istikametine trafik durdu. Sürücüler, Abant gişelerinden D-100 karayoluna yönlendiriliyor. Yoldaki çalışmaların bitmesinin ardından trafiğin normale dönmesi bekleniyor.




Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …