Perşembe , 2 Mayıs 2024

SON SÖZLERİ BUNLAR OLMUŞ





“SON SÖZÜ ‘BENİ KURTARIN’ OLDU”
Mahmutyazıcıoğlu’nun ölmeden önceki sözlerini de anlatan Bircan Bali, “Şafak abinin son sözü ‘Lütfen beni kurtarın’ olmuş” dedi.





NE OLDU?
Bakırköy, Yeşilköy Mahallesinde saat 00.30 sıralarında meydana gelen olayda Cümbüş Sokakta bir balık restoranında bulunan Beşiktaş eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’na kimliği belirsiz kişi ya da kişiler silahlı saldırı düzenledi. Saldırı sonrası kanlar içine kalan Mahmutyazıcıoğlu ağır yaralanırken, yanında bulunan şoförü de yaralandı.





Olay sonrası saldırıyı düzenleyenler kaçarken durum polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Mahmutyazıcıoğlu ile şoförüne ilk müdahaleyi yaparak yakında bulunan özel bir hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İLK MÜDAHALE ANI KAMERADA





Saldırı sonrası yaşananlar bir vatandaşın çektiği cep telefonu görüntülerine yansıdı. Görüntülerde sağlık ekiplerinin müdahale ettiği görülüyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Mahmutyazıcıoğlu, Beşiktaş Spor Kulübü’nde daha önce yöneticilik yapmıştı.

Sonraki Haber

bu ürünlerde!

Marketteki o konserve ürünlerinde kimyasal madde tespit edildi! Sakın o ürünleri tüketmeyin! Birçok insanın hayatını …