Cumartesi , 27 Nisan 2024

Temizlenecek 3 bölge





İlk kez bu kadar net konuştu! Temizlenecek 3 bölge belli oldu! Pkknın kalesiydi öyle bir kritik yer ki şimdi bittiler.…
Son dakika! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye’nin kuzeyine yönelik operasyonlar hakkında yeni bir bilgi verdi. İlk kez kent ismi telaffuz eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Suriye’de Tel Rıfat, Münbiç, Ayn El Arab’ı temizleyeceğiz” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha önce de kara harekatına yönelik ciddi mesajlar vermişti.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, son dönemde Türkiye tarafına roket atılan Suriye’nin kuzeyindeki terör bölgesiyle ilgili de konuştu. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önümüzdeki süreçte teröre ağır darbeler indireceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gerçekleştirdiğimiz sınır ötesi harekatlarla bu şeridin bir kısmını oluşturduk. Tel Rifat, Münbiç, Ayn El Arab gibi çıban başı yerleri bir bir halledeceğiz. Hava harekatlarımızı kesintisiz sürdürürken, bizim için en uygun vakitte karadan da teröristlerin tepesine bineceğiz. O beton tünellerin mezarları haline geleceği gün yakındır” dedi.




Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …