Cuma , 26 Nisan 2024

Travazol krem nedir ve nerelerde kullanılır





Günümüzde birçok krem mevcut, bunların neye nasıl etkili olduğunu maalesef yeterince bilmiyoruz. İşte bunun önüne geçmek adına doğru bilgilerle sizi aydınlatmak istedik. Bugünkü kremimizin adı travazol. İlk başta ismi size değişik gelebilir ama nelere karşı etkili olduğunu kesinlikle öğrenmelisiniz.





Travazol krem eczanede satılmaktadır ve dermatologlar tarafından reçete edilmektedir. Mantar hastalıklarının tedavisinde çok başarılı sonuçlar vermektedir. Bununla beraber bakteriyel enfeksiyonlar, alerjik yapılar, egzama ve iltihaplarda da etkili olmaktadır. Cildinizde ağrı, kaşıntı ve yangı gibi durumlara karşı kullanıldığında bu sorunları gidermektedir. Pişiklerde de bebek olsun yetişkin olsun kullanılabilecek en güzel ürünlerin başında geliyor. Özellikle yaz günlerinde oluşan pişikleri geçirmede etkili olur. Şimdi de diğer ayrıntılı detaylara bakalım.





Ağır iltihap, egzama, kızarıklık, kaşıntı gibi durumlarda kullanılan bir tür medikal kremdir. Ciltte oluşan mantar ve bakteri rahatsızlıklarında kullanılmaktadır, virüsler üzerinde bir etkisi yoktur. Yani uçuk, suçiçeği gibi durumlarda etkili değildir, kullanılmaz. 15 gramlık tüp şekline sahip bu ilaç yeşil beyaz renkli kutu şeklinde satılmaktadır.Birçok kişi travazol deri kremi olarak bilmektedir. İçerisindeki etken maddesi İzokonazol nitrat ve diflukortolon valerat ‘tır.




Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …