Cumartesi , 27 Nisan 2024

Tüm Türkiye Müge Anlı’daki olaya Kulak Verdi..





Müge Anlı’da yine oldukça sıra dışı bir cinayet işlendi. Katledilen kişi, aldatılma iddialarıyla baş başa kaldı. Haberin tüm detayları galerimizde… Tüm Türkiye, Müge Anlı’da işlenilen cinayete kilit kesildi. Mustafa Kurt isimli kişi tarlada katledildi. Eşinin ölümünün ardından, çarpıcı sözlerde bulunan eşten cinsel ilişki iddiası geldi.





MÜGE ANLI’DA CİNSEL İLİŞKİLİ CİNAYET YAŞANDI Müge Anlı’da yine bir cinayet çözümlenirken, sır perdesi birer birer aralanmaya başlandı. Mustafa Kut’un tarlada katledilmesinin ardından, eşi Dürdane oldukça sansasyonel açıklamalar da bulundu. Eşi Dürdane, kendisine aşık Ramazan Şahin adlı kişiden şüplehelendiğini söylerken, iddiaların ortasındaki isimden hiç beklenilmeyen bir itiraf daha geldi.





Balıkesir de oturan Dürdane Kut, tarlada vurularak hayatını kaybeden Mustafa Kut’un katilinin yakalanması için Müge Anlı’nın programına katıldı. Dürdane Kut’un iddiasına göre, cinayeti işleyen kişinin kendisine aşk mektupları yazan Ramazan Şahin olduğunu söyledi. İddiaların ortasındaki isim Ramazan Kurt ise iddiaları kabul etmeyerek, Dürdane Kut’u iri yapılı başka bir adamla gördüğünü söyleyerek yeni bir iddiayı ortaya attı. Dürdane Kut, bu iddiayı kabul etmeyerek, iftira olduğunu söyledi.




Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …