Cuma , 26 Nisan 2024

TÜRK KAHVESİNİ BÖYLE İÇİN ZAYIFLAYIN





Tereyağlı Kahve ile zayıflamak mümkün. Tereyağı ile hazırlanan Türk Kahvesinin hem faydaları çok, hem de zayıflama amacıyla kullanılıyor. Ünlü beslenme uzmanı Canan Karatay hoca kahveyi tereyağı ile birlikte tüketilmesi gerektiğini vurguluyor. Kahve, Türk mutfağının olmazsa olmaz, kadim içeceklerindendir. Kahvenin tek başına içiminin bile kalp sağlımız için ne kadar faydalı olduğu artık uzmanlarca bile dile getiriliyor. Peki bu kahveyi keyif ile içerken bir taraftan da zayıflayabileceğinizi biliyor musunuz? Hem de hiç zorlanmadan. Tereyağlı kahve bu konuda size yardımcı olacaktır. Tek yapmanız gereken kahvenin içerisine şeker yerine tereyağı ve hindistancevizi yağı koymak.





Bildiğiniz gibi aşırı kilolar birçoğumuzun en büyük sorunu. Hem en büyük sorun hem de moral bozucu bir durum. Tabi aşırı kilonun sağlımız için oluşturduğu büyük Problemleri ise söylemeye bile gerek yok. Artık tereyağlı kahve ile zayıflamak çok daha kolay.




Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …