Pazartesi , 29 Nisan 2024

Türkiye’yi havaya uçuracak Büyük müjdeyi az önce verdi. Hepimize hayırlı olsun


“İKİ ELİMİZ DE BU TABLONUN MÜSEBBİPLERİNİN YAKASINDA OLACAK”





Yatırım, istihdam programımızı sabırla, dirayetle uyguladık. Petrolden, gıdaya fiyatlarda yol açtığı yükselişler ülkemizi de etkiledi. Vatandaşımızı korumamıza rağmen ortaya çıkan fiyat artışlarının üzücü olduğu bilmekteyiz. Kur dalgalanmalarıyla uğraşmak zorunda kaldık. Aldığımız tedbirlerle kurun istikrarı sağlamış olsak da fiyatlardaki artış kalıcı oldu. Küresel ekonomideki artışları bahane edenler haksız kazanç peşine düştüler. Ne kurla, ne diğer maliyetlerle izah edilmeyecek bu tablonun müsebbiplerinin iki elimizde yakalarında olacak.





YAŞLI VE EMEKLİ MAAŞLARI CUMA GÜNÜ ÖDENECEK
Fiyat artışlarına karşı en küçük bir acıma duymayacağımızı buradan açıkça duyuruyorum. Sosyal yardım sistemimizin parametrelerine göre ihtiyaç duyan herkesin yanındayız. Bu vesile ile Ramazan döneminde denk gelen yaşlı ve emekli maaşlarını cuma gününe çekeceğiz.





15 MİLYAR LİRALIK İLAVE DESTEK PAKETİ
Ayrıca 15 milyar liralık ilave destek paketinin de sonuna gelmiş bulunmaktayız. Aslolan her insanımıza huzurlu bir aile ortamı, kendini geliştirecek kalite bir eğitim sistemi. Sağlık hizmetlerine kesintisiz ve ücretsiz ulaşım imkanı, ulaşımdan enerjiye kadar her alanda temel hizmet sağlamaktır. Geleceğimize güvenle bakıyoruz.

Sonraki Haber

6.9’un ardından yine deprem oldu

6.9’un ardından yine deprem oldu Yeryüzünde neler oluyor.. 6.9 Şiddetinde gerçekleşen depremin ardından bir deprem …