Cuma , 26 Nisan 2024

TUTUKLANAN ŞARKICI GÜLŞEN’İN İLK İFADESİ ORTAYA ÇIKTI





İmam Hatiplilere yönelik sözleri nedeniyle tutuklanan Gülşen’in ifadesi ortaya çıktı
Konserinde İmam Hatiplilere yönelik kullandığı kelimeler nedeniyle önce gözaltına alınan daha sonra da adliyeye sevk edilen şarkıcı Gülşen’in savcılıktaki ilk ifadesi ortaya çıktı. Gülşen, “Kesinlike atılı suçlamayı kabul etmiyorum. Ayrıca yaşanan olayın zamansız bir yerde gerçekleşmesi talihsizliktir. Kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verilmesini talep ediyorum” dedi.





Şarkıcı Gülşen’in geçtiğimiz nisan ayındaki bir konserinde İmam Hatiplilere yönelik kullandığı ifadeler, sosyal medyada gündem yarattı. Gülşen, bugün hakkındaki soruşturma kapsamında Beşiktaş’taki evinden gözaltına alındı. Karakoldaki işlemlerinin bitmesinin ardından da adliyeye sevk edildi.





CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Adliye girişinde Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu da kameralara yansıdı. Çolakoğlu, gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakarak adliyeye girdi. Gülşen’in adliyeye girmesinin ardından ifadesinin bitmesiyle birlikte savcı, Gülşen’in tutuklanmasını talep etti. Mahkeme de bu talebi kabul ederek şarkıcıyı cezaevine gönderdi.

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …