Cuma , 26 Nisan 2024

ÜMİTCAN UYGUN GÖZALTINA ALINDI






Harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlüğü Na/rkotik Su/çlarla Mü/cadele ekipleri Ümitcan Uygun ve yanında bulunan iki kadından T.K.’yı ya/kalayarak gö/zaltına aldı. Ayrıca, Ümitcan Uygun’un ka/çmasına yardımcı olduğu iddiasıyla babası Durak Uygun da gö/zaltına alındı. Ümitcan Uygun hakkında, ‘U/yuş/turucu ve U/yarıcı Ma/dde Kullanmak ve Kullanılmasını Alenen Özendirmek’ su/çundan işlem yapılacağı öğrenildi.




ANKARA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN AÇIKLAMA
Konuyla ilgili Ankara Emniyet Müdürlüğü’nden de son dakika açıklaması yapıldı. Açıklaması, ‘Bazı sosyal medya hesaplarında, yanındaki iki kadınla birlikte u/yu/şturucu ve u/yarıcı ma/dde kullanırken çektikleri görüntüleri yayınlayan Ümitcan UYGUN isimli şahıs 10 Ocak 2021 günü ilimiz Etimesgut ilçesinde e/kiplerimizce ya/kalanarak gö/zaltına alınmıştı. Konuyla ilgili tahkikat Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde çok yönlü olarak yürütülmektedir’ denildi.



Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …