Cuma , 26 Nisan 2024

Ünlü şarkıcı kansere yenik düştü..





ACI HABERİ ANNESİ DUYURDU Acı haberi şarkıcının annesi Marie Hardman, kızının sosyal medya hesabından duyurdu. Hardman, paylaşımında, “Bugün güzel kızım Sarah’nın vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle paylaşıyorum. Geçen yıl boyunca gösterdikleri destek için herkese teşekkür etmek istiyorum. Bu, Sarah için dünyalara bedeldi ve sevildiğini bilmek ona büyük bir güç ve rahatlık verdi.





Bu korkunç hastalığa karşı verdiği mücadeleyle anılmak istemeyeceğini biliyorum. O bir yıldızdı ve umarım hastalığı yerine bununla hatırlanabilir.” ifadelerini kullandı.”BİR PARÇAMIZ ARTIK BURADA DEĞİL” Sarah Harding’in ‘Girl Aloud’ grubundaki arkadaşları da kendi sosyal medya hesaplarından, şarkıcı için duydukları üzüntüyü ifade etti. Grup arkadaşı Nicola Roberts, “Kesinlikle yıkıldım ve bu günün geldiğini kabul edemiyorum. Kalbim ağrıyor ve bütün gün birlikte yaptığımız her şey aklımdan geçti.” dedi. Roberts, daha sonra sözlerine, “Bir parçam ya da bir parçamız artık burada değil. Ve bu acı verici, son derece acımasız.” diye devam etti.





“KELİMELER YETMEZ” Müzik grubunun diğer üyesi Nadine Coyle de sosyal medya paylaşımında çok üzgün olduğunu dile getirip, “Bu kız hakkında ve onun benim için neler ifade ettiği hakkında kendimi ifade edecek kelime bulamıyorum. Birçoğunuzun da böyle hissettiğini biliyorum.” dedi.”HASTALIK YAYILDI” 2000’lerin başında müzik dünyasında fırtınalar estiren müzik grubunun üyelerinden olan Sarah Harding, kötü haberi geçtiğimiz yıl sosyal medya hesabından duyurmuştu. Harding, bir süredir meme kanseriyle mücadele ettiğini ve hastalığın vücudunun diğer bölümlerine de yayıldığını söylemişti.”MEME KANSERİNE YAKALANDIM” Kanser ile elinden geldiği kadar güçlü bir şekilde savaştığını dile getiren Sara Harding, şu ifadeleri kullanmıştı:





Herkese merhaba. Umarım bu belirsiz zamanlarda herkes güvendedir. Bu yılın erken döneminde meme kanserine yakalandım. Birkaç hafta önce de yıkıcı haberi aldım. Kanser, ileri seviyede ve vücudumun diğer bölgelerine de sıçramış durumda. SAVAŞIYORUM” Şu anda haftalık kemoterapi seanslarına giriyorum. Hastalıkla olabildiğince güçlü bir şekilde savaşıyorum. Bu haberi sosyal medyada okumanın şoke edici olduğunu biliyorum. Benim niyetim de bu değildi ama geçen hafta benim hastanede görüldüğüm haberleri yayıldı. Ben de insanların neler olduğunu artık öğrenme zamanının geldiğini düşündüm.




Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …