Cumartesi , 27 Nisan 2024

Ünlüler ters köşe yaptı





ALİŞAN

Ünlü şarkıcı Alişan, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın kadın haklarına vurgu yaptığı bir konuşmasını paylaşarak “Değerini Bil” notunu düşmüştü. Alişan’dan seçim öncesi bir destek paylaşımı daha geldi. “Tam 26 sene oldu Sayın Cumhurbaşkanımızı tanıyalı” diye sözlerine başlayan şarkıcının kaleme aldığı satırlar büyük ilgi gördü. Alişan, “Benim bir oyum var ve oyum Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a onuna kadar helal olsun” ifadelerini kullandı.





DEMET AKALIN

Ünlü popçu Demet Akalın, İzmir’in Bayraklı ilçesinde gerçekleşen AK Parti mitinginde siyasilerin konuşmalarının ardından sahneye çıkarak konser verdi. Ünlü sanatçının desteğinin Erdoğan olduğu düşünülüyor.





MESUT ÖZİL

MESUT ÖZİL’DEN ERDOĞAN’A DESTEK
Futbolcu Mesut Özdil, “Her zaman yanındayız sayın Cumhurbaşkanım @RTErdogan” açıklamasıyla desteklediği adayın Erdoğan olduğunu açıkladı.





TEOMAN

Teoman, şu ifadeleri kullandı:
“* Arkadaşlar, burası benim stüdyom. Birazdan şarkı söyleyeceğim. Ama size şarkı gibi uyduruk bir şeyden bahsetmiyorum şu anda. Çok önemli bir şeyden bahsediyorum: Seçimden.

* Önümüzdeki seçim çok önemli. İki yol seçilecek. Ben bunlardan bir tanesini seviyorum, bir tanesini beğeniyorum. Türkiye için bunun uygun olduğunu, çok güzel olduğunu düşünüyorum.





* Çağdaş, laik, ekonomisi güçlü, eğitim sistemi düzgün, eşitlikçi, herkesin kendini birinci sınıf vatandaş hissettiği bir Türkiye. Ben de ona uygun bir oy vereceğim.

* Bu videonun amacı sizi etkilemek aslında. Sizin de benim gibi doğru tarafa oy vermeniz için yapıyorum bunu. Herkese selamlar.” diyerek Kemal Kılıçdaroğlu’na destek olduğu düşünülüyor.





CEM YILMAZ
Ünlü komedyen Cem Yılmaz, 14 Mayıs seçimlerinde kime oy vereceğini açıkladı. Paylaşımında Yılmaz, “‘Abi oyunu kime vereceksin biz de ona atalım’ diyorsanız, Ben Kemal başkan diyorum…Başarılar dilerim Kemal Başkan… Sevgili gençler lütfen oy vermeyi unutmayın, ihmal etmeyin” dedi.

Sonraki Haber

Bazı yerler çökmüş ve batıyor

Bazı yerler çökmüş ve batıyor Naci Görür İskenderun’u uyardı: Bazı yerler çökmüş ve batıyor! Bazı …