Perşembe , 2 Mayıs 2024

YAŞLI KADININ FECİ ŞEKİLDE ÖLÜMÜNDE KORKUNÇ İDDİA





Bazı sakinler ise ” Son günlerde çeteleşen köpeklerin saldırısına uğramıştır. Domuzlar insanlardan korkup kaçar” şeklinde görüş belirttiler. Köy Muhtarları derneği Başkanı Hasan Demir: “Bu bölgedeki dağlarda ayı yoktur. Bu saldırı çeteleşen köpekler veya aç kalan domuzlar tarafından yapıldığını tahmin ediyorum” şeklinde konuştu.





Orman İşletme Müdürlüğünden emekli ve Orman-İş Sendikası eski Başkanı Mehmet Keman: “Olayın meydana geldiği Sekiören ve çevre köyleri yıllarca görevim gereği çok dolaştım.

Ayı olduğuna dair en küçük bir ihtimal bile yok. Bu üzücü olayın aç kalan Köpekler veya daha az bir ihtimalle dağlarda yiyecek bulamadığı için köylere hatta şehir merkezine kadar inen domuzlar tarafından yapılması daha akılcı bir yaklaşım olur” şeklinde konuştu.





Kütahya Orman Müdürlüğünden bir yetkili ise; “Bu köylerin çevresindeki geniş bir sahada yer alan dağlarda veya ormanlardaki yabani hayvan popülasyonunda domuz, kurt, tilki bulunuyor ancak kesinlikle ayı bulunmuyor” şeklinde konuştu.

NE OLMUŞTU?
Kütahya merkeze 18 Km. Uzaklıktaki Sekiören köyünde 30 Kasım’da sokakta parçalanmış bir kadın bir cesedi olduğu ihbarı üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edilmişti.





Gelen ekiplerin incelemesinde, büyük bölümü parçalanmış; kolu ve bacağı olmayan cesedin, yakındaki bir evde yalnız yaşayan Emine Akçay’a (68) ait olduğunun tespit edilmesi üzerine yaşlı kadının cansız bedeni, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılmış ve otopsi yapıldıktan sonra ailesine teslim edilmişti. Dün de Köy Camiinde kılınan namaz sonrası köy mezarlığına defnedilmişti…

Sonraki Haber

bu ürünlerde!

Marketteki o konserve ürünlerinde kimyasal madde tespit edildi! Sakın o ürünleri tüketmeyin! Birçok insanın hayatını …