Cuma , 26 Nisan 2024

Yazıklar olsun minicik kıza, dedesi tarafından yapıIanın tamamı ortaya çıktı..





Adli tıp uzmanı açıkladı. Herkes dedesinin birşey yaptığını düşünüyordu. Müslümeye yapılan şey belli oldu..
Odatv’nin YouTube kanalında Odatv Haber Müdürü Fethi Yılmaz’ın bugünkü konuğu, emekli Polis Müdürü Feramuz Erdin oldu. Erdin, Müslüme’nin ölü bulunmasıyla ilgili Odatv’ye yeni bilgiler verdi.





Müslüme’nin ilk başta kayıp ihtimalinin değerlendirmesi gerektiğini söyleyen Erdin, “İlk arama akşam saatlerine kalıyor. Akşam saatlerinde bir çocuğun kendi başına o doğa şartlarında, kendi fizyolojik konumu itibariyle (adımı, takati, yaşı) çok uzağa gitmiş olması mümkün değil. Gece o sessizlikte sizi duyduğunda tepki verir. Bunu herkes bilir. Eğer bu olmadıysa hemen akıllara soru işareti gelmesi lazımdı, bu çocukta sorun var diye. ‘Acaba yaban hayvanları tarafından parçalanmış olabilir mi?’ diye düşünmeniz gerekebilir.





Ertesi gün köpeklerin devreye alındığı biliniyor. Köpekler çok etkin… O kişi ceset de olsa, bir şekilde yaşıyor da olsa köpekler çok rahat bulabilir. Eğer köpek aramasından bir sonuç alınmadı ise bütün ihtimaller bu çocuğun kaçırıldığı üzerinedir. Çünkü çocuk normal yollarla oradan gitmemiştir” ifadelerini kullandı.

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …