Cuma , 26 Nisan 2024

4 çocuk annesi 15 yaşındaki ergen çocuğa kaçmılştı Esra Erol’da gözyaşları sel oldu Gülizar’a canlı yayında büyük şok





Esra Erol’un ulaştığı Gülizar Karabulut da canlı yayına çıkarak eşiyle yüzleşti. Gülizar ise “Evet, 15 yaşındaki Şahin’e kaçtım. Evlendiğim günden beri şiddet gördüm. Evden çıktığımda yanımda kimse yoktu. Çocukları bıraktım. Gece 4 kilometre yürüdüm” diye konuştu.





“ŞAHİN KOCAMDAN İYİ” Duydukları karşısında şoke olan Esra Erol, “Kaçtığın kişi ergen. Bunun farkında mısın?” dedi. Bunun üzerine Gülizar ”Kendisi evdeki kocamdan iyi” yanıtını verdi.





“EVDEN 50 BİN TL ALDIM” Gülizar, “Bir süredir Şahin ile konuşuyordum. Beni kabullendi. ‘Gel’ dedi, ben de gittim. Ailesi de evli olduğumu biliyordu. Evden çıkarken 50 bin TL aldım. Şahin’in evine gittik. Parayı babasına verdim” dedi.





Öte yandan Gülizar’ın, çocukları uyuttuktan sonra odun sobası yanarken evi terk ettiği ortaya çıktı. Bu duruma daha çok öfkelenen mağdur koca ise “Çocuklarımı resmen ölüme terk etti. Benim çocuklarım şimdi ne olacak. 4 kilometreyi gece tek başına yürümesi imkansız. Seni o yolda kim götürdü” diyerek isyan etti.

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …