Cuma , 26 Nisan 2024

4 çocuk annesi 15 yaşındaki ergen çocuğa kaçmılştı Esra Erol’da gözyaşları sel oldu Gülizar’a canlı yayında büyük şok





GÖZYAŞLARI SEL OLDU! Türkiye’nin gündemine oturan olayda bugün ise bambaşka bir olay yaşandı. Esra Erol, “Bugün stüdyoda önemli bir konuğumuz var. Olayın açığa çıkmasıyla beraber “Ben Gülizar’a sahip çıkarım. Keşke benim kapımı çalsaydı” diyen biri var. Bunu diyen kişi, Gülizar’ın öz ve öz babası. “Benim babam bana sahip çıkmadı” dedin ya… Dağları açtı geldi ” diyerek Gülizar’ın babasını stüdyoya davet etti.





HASRET SONA ERDİ Babasının stüdyoya gelmesiyle gözyaşlarına boğulan Gülizar, duygusal anlar yaşadı. Kızına sıkı sıkı sarılan Menderes Bey, “Yavrum nereye gittin sen? Bırakmam ben seni” diyerek gözyaşı döktü.





Kahramanmaraş’ta yaşayan Gülizar Akbulut adlı kadın, TikTok üzerinden tanıştığı 15 yaşındaki Şahin adlı çocukla kaçtı. Gülizar adlı kadının telefonla bağlandığı yayında kendisine sorulan “O daha çocuk farkında mısın?” sorusunu, “Ergenliğe girmiş biri, ayrıca kocamdan daha iyi” sözleriyle yanıtlaması tepkilere neden oldu.





Kaçan kadından şiddet iddiası Çocukların en büyüğü 5 yaşında olduğu belirtilirken, çocukların o gece evde tek başlarına oldukları ortaya çıktı. Gelen tepkiler karşısında sessizliğe bürünen, kocası hastanedeyken Şahin ile tanışan Gülizar, daha sonra ”Söylenenler yalan. Eve geri dönmeyeceğim. Eşimden şiddet görüyorum” ifadelerini kullandı.





ATV’nin ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programına başvuran Hasan Karabulut, 4 çocuğunun annesi Gülizar Karabulut’un (23) 15 yaşındaki çocukla kaçtığını söyleyerek herkesi şoke etti. Esra Erol’un ulaştığı Gülizar Karabulut da takip eden günlerde stüdyoya gelerek eşiyle yüzleşti. Yaşananlar herkesi şaşkına çevirirken Esra Erol’da programının bugünkü canlı yayınında bambaşka bir gelişme yaşandı. Esra Erol’un sürpriziyle şoka uğrayan Gülizar gözyaşlarına boğuldu. İşte ayrıntılar…

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …