Cuma , 26 Nisan 2024

6 kehanetten 2’si gerçekleşti! Diğerleri gerçekleşirse dünyayı felaket bekliyor





BABA VANGA EFSANESİ DOĞUYOR Vanga, 1939 yılında Plörezi’ye yakalandı. Doktoru ona çok uzun yaşamayacağını söyledi. Baba Vanga ise doktoruna itiraz etti ve önünde uzun yıllar olduğunu söyledi. İlk başta buna kimse aldırış etmemişti fakat zaman Baba Vanga’nın haklı olduğunu gösterdi. Vanga, herkesin şaşkın bakışları arasında kısa sürede iyileşti.





Bu olaydan sonra Vanga’nın ismi yaşadığı çevrede yayılmaya başladı ve insanlar kehanetlerini dinlemek için onu sık sık ziyaret etmeye başladı. Baba Vanga’yı asıl tanınır kılan olaylar 2. Dünya Savaşı sırasında gerçekleşti. Birçok kişi yakınlarının hayatta olup olmadığını öğrenmek için Baba Vanga’yı ziyaret etti. Vanga, o kadar ünlü oldu ki 8 Nisan 1942 tarihinde Bulgaristan Çarı III. Boris’te kendisini ziyaret etti. Vanga, savaşın da sona ermesi ile birlikte, yaptığı kehanetler ile tüm dünya tarafından tanınır hale geldi. Vanga, meme kanserinden 11 Ağustos 1996 tarihinde öldü. Cenazesine birçok devlet adamı dahil olmak üzere büyük kalabalıklar katıldı.




Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …