Cuma , 26 Nisan 2024

ANNELERİ EVİ TERK ETTİ, 4 ÇOCUĞU AÇLIKTAN BAYGIN HALDE BULUNDU





İçler a/cısı olay, dün saat 16.00 sıralarında Antalya’nın Kepez ilçesine bağlı Kültür Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, bir apartmanın giriş katında yaşayan 4 çocuk annesi Gizem Y. (26), bir gün önce eşi Onur Y. (32) ile ta/rtıştıktan sonra evi te/rk ederek başka bir şehre gitti.





ÇOCUKLAR PE/RİŞAN HALDE BULUNDU
Komşular evde bulunan çocukların uzun bir süredir iyi bakılmadığını ve son durumlarının kö/tü olduğunu fark ederek 112 A/cil Çağrı Merkezini aradı. İ/hbar üzerine olay yerine sevk edilen polis e/kipleri, içeriye girdiklerinde 1, 3, 5 yaşında ve henüz 5 aylık çocukların bazılarının ba/ygın, bazılarının da h/alsiz olduğunu fark etti. Bunun üzerine eve a/cil olarak sağlık e/kipleri talep edildi. Bu sırada baba Onur Y. eşini arayarak eve gelmesini söyledi. Polis e/kiplerinin de telefondan görüştüğü Gizem Y., geleceğini ancak uzak bir şehirde olduğu için ancak gece saatlerinde Antalya’ya gelebileceğini söyledi.




Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …