Cumartesi , 27 Nisan 2024

Armağan Çağlayan’dan Veda





Ünlü sunucu ve yapımcı Armağan Çağlayan, geçen aylarda akciğer k-nserine yakalandığını duyurmuş ve sevenlerini üzmüştü. İzmir’de ameliyat olduktan sonra kameraların karşısına geçen Armağan Çağlayan, “Gerçekten erken teşhis, hayat kurtarıyormuş. 6 ay sonra gelmiş olsam belki farkı bir senaryo olacaktı” demişti. Son olarak doktor kontrolünden geçen sunucu ve yapımcı Armağan Çağlayan, sevenlerini üzen haberi bu sözlerle duyurdu…





YouTube’da yaptığı programlarla son dönemde adından sık sık söz ettiren ünlü sunucu ve yapımcı Armağan Çağlayan, 21 Kasım’da sosyal medya hesabından üzücü bir haberi takipçilerine duyurmuştu.





Armağan Çağlayan, şunları dile getirmişti: Yakın zamanda yaptırdığım yıllık sa-ğlık taramasında akciğerimde bir k-itle tespit edildi ve yapılan tetkikler sonucunda bugün k-itlenin yüksek ihtimalle k-nserli olduğu ortaya çıktı.
Çalışmak benim için her zaman olduğu gibi, şimdi de hayatla bağımı sağlayan en önemli motivasyon kaynağı. Bu yüzden o zorunlu arayı fazla uzatmadan işimin başına döneceğim.





Çağlayan’ın lenflerimden parça alınıp biy-opsiye yollanmıştı. Hastalığın lenflerine bulaşmadığı müjdesini veren sununu, 30 Kasım’da ameliyat olmuştu.
Akciğer k-nserine yakalanan Armağan Çağlayan önceki gün doktor kontrolünden geçti.
“Ameliyat oldum, şimdilik ke-moterapi yok” diyen ünlü sunucu, üzücü haberi ise şu sözlerle duyurdu:

Sonraki Haber

Bazı yerler çökmüş ve batıyor

Bazı yerler çökmüş ve batıyor Naci Görür İskenderun’u uyardı: Bazı yerler çökmüş ve batıyor! Bazı …