Cuma , 26 Nisan 2024

Atatürk’e Benzeyen Göksel Kaya Eşinden Yediği Dayakla Tanınmaz Hale Geldi





Atatürk’e olan benzerliği ile gündeme gelen hatta reklam filmlerinde oynayan Göksel Kaya’nın son hali görenleri şaşkına çevirdi. Hastalandığı için eşi tarafından terk edilen Kaya, şiddet gördüğünü söyledi.





Atatürk’e olan benzerliği sayesinde gündeme gelen ve bir anda reklam filmlerinin aranan ismi haline gelen Göksal Kaya, akciğer kanserine yakalandığını ve tedavi süreci boyunca eşinden şiddet gördüğünü itiraf etti. Son haliyle görenleri şaşırtan Göksel Kaya, aldığı darp raporuyla 4 yıl önce evlendiği eşinden tek celsede boşanmak istiyor.





EŞİM BANA TEKME VE YUMRUK ATTI
4 yıl kadar önce Handan Sarıhan ile evlenen Göksel Kaya, kısa bir süre sonra akciğer kanserine yakalandı. Hastaneye yatan ve 4 gün tedavi gören Kaya, bu sırada eşinin kendisine bakmadığını, eve geldikten sonra ise kendine şiddet uyguladığını belirtti. Kaya, “Denge kaybım olduğu için çocuk bile dokunsa yere düşüyorum. Tartıştık, eşim bana vurdu ve düştüm. ‘Kalkamıyorum, tut elimi’ dedim ‘Geber’ dedi. 3 saat beni yerde bıraktı, yumruk ve tekme attı” dedi.




Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …