Cuma , 26 Nisan 2024

CANLI YAYINDA ŞO’K SÖZLER! ORTALIK KARIŞTI. ”ANNEM İSMAİL’LE BENİ..”





Anlı Eda’ya “Niye dayının düğününe gittin diye seni dövdü?” diye sorunca Eda “İstemedi, konuşmuyorduk biz dayımlarla, annem de konuşmuyordu, ben yeğeni olarak gittim, ben evden çıktım gittim, nişanlım da bana gitme dedi. Beni büyüten dayım olduğu için gitmek istedim. Gitmesem gelmedi derdi.” ifadelerini kullandı. Anlı “Şu anda da mesela İsmail sana bir yere gitme derse gider misin?” sorusunu yöneltince Eda “Ondan izinsiz hiçbir yere gitmedim bu zamana kadar” dedi.





Anlı “Hiç kimse dayısının düğününe gidiyor diye nişanlısını dövmez. Dayısının düğününde başka biriyle buluşmaya… Bak dövmesini yine kabul etmem. Ama… Sen biriyle evlenmek için yola çıkmışsın, istekleri senin hoşuna gitmiyorsa ayrılırsın. Ama insanların birbirinden anormal istekleri olabilir. Herkes birbirine uyacak. Evlilik yürümez ki başka türlü. Geçinmeye gönlün varsa yapmazsın, geçinmeye gönlün yoksa vur patlasın çal oynasın” şeklinde konuştu.





“BİR İNSAN ÖZEL YATAĞINA YATIRIR MI YABANCI KİŞİYİ?”
“Anneme yaranamadım” diyen Eda’ya Anlı İsmail’le nasıl tanıştığını sordu. Eda “Çalışıyordu bu. TikTok’tan konuştuk, anlaştık.” dedi. Anlı ise “Sonra İsmail dedi ki annen ikinizi bir odaya koymuş, sen de tecavüz etmişsin” deyince Eda “Annem bunu kendi özel odasına koydu” deyince Fevziye bu sözleri yalanladı ancak Eda “Anne kendi yatak odana koymadın mı” diye devam etti.





Anlı da “Koydun, çocuk da kaçmak istedi, kapıyı da kilitlediğiniz için dışarı çıkmadı, öyle mi, kaçmak istedi… Sen de üzerine saldırdın…” deyince Eda “Çıkamadı, camdan da çıkamadı, cam kapalı komple, yok, bu bizi kilitledi, kaldık odada ikimiz, kapıyı açmadı, kalın ikiniz dedi, biz de kaldık ikimiz orada, oturduk kara kara düşünüyoruz ne yapacağımızı” ifadelerini kullandı. Eda annesine “Bir insan özel yatağına yatırır mı yabancı kişiyi?” diye annesine tepki gösterdi.





Eda “Biz bununla sevgili olduk, izne yanıma geldi, ailemle tanıştırayım dedim, yarın öbür gün evleniriz dedim, tamam tanışalım dedi, bu girmek istedi, utandı. Gel dedim bir şey olmaz. Annemle tanıştı iyi kötü. Yatmaya gideceğiz, bu kendi yatak odasına eşimi yatırdı. Kendin yatırdın ya, kocanla beraber oturma odasında durdun da eşimi kendi odanda yatırdın niye.” şeklinde konuştu. Anne Fevziye ise bunları yalanladı.

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …